Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از فارس، محسن هاشمی در آغاز سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران، ری و تجریش ضمن خیر مقدم به اسقف اعظم ارامنه تهران در صحن شورا، اظهار داشت: درگذشت شاه‌حسینی معاون بازرگان و نخستین رئیس تربیت بدنی و رئیس کمیته المپیک را تسلیت عرض می‌کنم.

وی درباره سالروز زلزله بم نیز اشاره کرد و گفت: در این حادثه طبیعی 40 هزار نفر از هم‌وطنان ما جان خود را از دست دادند که یکی از تلخ‌‌ترین حوادث در کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: زلزله بم قبل از طلوع فجر اتفاق افتاد و موجب غافلگیری هم‌وطنان شد و تلفات زیادی داشت.

وی با اشاره به اینکه زلزله نباید کوچک شمرده شود، گفت: باید دستگاه‌های ذیربط فعالیت‌های خود را به تندی پیش ببرند و تخصیص اعتبارها هر چه زودتر در جهت پیشگیری از تلفات و خسارات زلزله اتفاق بیفتد و این موضوع نباید آنقدر بزرگ باشد که موجب تلاطم در جامعه شود.

وی گفت: امیدواریم تمامی دستگاه‌ها به وظایفشان عمل کنند. یکی از مسائلی که می‌تواند به پایداری ساختمان‌ها کمک کند، بیمه مسئولیت است که در زمان ساخت و بعد از آن نیز جاری است.

وی افزود: توصیه می‌کنم بیمه ساختمان‌ها در دستورکار شورای شهر قرار بگیرد و بیمه مسئولیت کیفیت ساختمان‌ها را اجرا کنیم و یکی از بندهای پایان کار باشدتا خریداران نیز مطمئن شوند ساختمان‌ها را بهتر ساخته‌اند.

وی افزود: چنین بیمه‌هایی اگر وجود داشته باشد جامعه بیمه می‌شود و می‌توان توسط بیمه خسارت‌ها را پرداخت کرد.

وی بیان داشت: قرار بود امروز نجفی شهردار تهران برای اقدامات مربوط به زلزله و هدایت و مدیریت بحران، در گروه‌های چهارده‌گانه در صحن شورا حضور پیدا کند که به دلیل یک جلسه مهم نتوانست حضور پیدا کند و در روز یکشنبه هفته آینده شهردار تهران در صحن شورا حضور پیدا خواهد کرد و گزارش خود را ارائه خواهد داد.
706

رئیس شورای شهر تهران محسن هاشمی شهردار تهران محمد علی نجفی زلزله مدیریت بحران

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۴۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون میزان آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.
زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

کد خبر 6099457

دیگر خبرها

  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • فروریختن یک ساختمان چند طبقه در آفریقای جنوبی/ ۳ نفر کشته شدند